klantverhaal assemblage: logo HedoN

 “Wanneer het productievolume toeneemt, besteden we we de productie uit aan de werkplaats van Werkse!”

Assemblage klantverhaal: HedoN

Ze voelen zich thuis binnen de HedoN familie

Over HedoN

HedoN is een multidisciplinair bedrijf dat elektronische producten voor de industrie ontwikkelt en produceert. Klanten komen bij HedoN met een idee voor een product of functionaliteit. HedoN maakt op basis hiervan een ontwerp, totaalproduct of alles wat daar tussenin zit. De focus ligt op uitdagende en onderscheidende producten.

Kunt u zichzelf voorstellen?

“Ik ben Richard van der List, operational manager bij HedoN. Dit werk doe ik nu zes jaar, maar ik ben al 23 jaar in dienst bij HedoN. Ik ben hier begonnen als technisch productiemedewerker en doorgegroeid tot lid van het managementteam.”

Op welke manier zijn jullie bij Werkse! terechtgekomen?

“MVO staat centraal in onze bedrijfsvoering. In ons ruim 40-jarig bestaan hebben we regelmatig samengewerkt met sociale werkplaatsen, vergelijkbaar met Werkse!. Toen onze directeur iemand van Werkse! tegen het lijf liep, zijn we met ze in gesprek geraakt. Dit eerste contact verliep al erg prettig en we hadden meteen een klik. Niet lang erna zijn we met de assemblage gestart.”

Wat is de reden dat jullie hebben gekozen voor een samenwerking met Werkse!?

“Werkse! zit dicht bij ons in de buurt. Dit is handig omdat ze daar ook voor ons assembleren en we op deze manier snel kunnen schakelen. Maar het belangrijkste is dat ze professionaliteit uitstralen. Ze weten waar ze het over hebben, zijn in staat om de mensen te selecteren die het beste bij de werkzaamheden passen en zijn altijd eerlijk over wat er wel of niet kan. Je weet eigenlijk precies waar je aan toe bent.”

Op welke manier werken jullie samen met Werkse!?

“We werken nu zo’n 1,5 jaar met Werkse! samen. Sindsdien werken er 4 gedetacheerden bij HedoN, die ons helpen bij de assemblage van een uitgebreide range aan producten en onderdelen. Denk dan aan het in elkaar schroeven van kastjes, bewerken van printplaten,  en soldeerwerkzaamheden. Maar ook het besturen van specifieke machines die door HedoN voor de productie van onze producten zijn ontworpen. Daarnaast kunnen wij, zodra productievolume toeneemt, de productie uitbesteden aan de werkplaats van Werkse! en zoekt Werkse! voor ons de juiste mensen bij de betreffende werkzaamheden.

Wat levert het uitbesteden van assemblagewerkzaamheden jullie op?

“Met de hulp van Werkse! kunnen wij mee met de markt, omdat we nu flexibeler zijn. Kort gezegd zorgt het voor veel minder zorgen op het gebied van productie. Het is belangrijk om ook deze mensen een baan te bieden. Het hebben van werk biedt structuur en vastigheid. Welke achtergrond of opleiding ze hebben, is voor ons niet belangrijk. Dat sommige werknemers een ietwat andere omgangsvorm nodig hebben, is geen enkel probleem. Het klinkt misschien cliché, maar we zijn een echte HedoN-familie, waar we streven naar dat iedereen zich thuis voelt. Ze zeggen alle vier al dat ze niet meer bij ons weg willen. Het geeft ontzettend veel voldoening dat we hen een mooie kans kunnen bieden.”

“Ze zeggen allemaal dat ze niet meer bij HedoN weg willen”.

Hoe zien jullie de toekomst met Werkse!?

“Werkse! is voor ons een erg geschikte partner, waarmee we een goede klik hebben. We hopen onze fijne samenwerking nog lang te mogen voortzetten. En als we met HedoN blijven groeien, dan zullen we ze in de toekomst nog veel meer nodig hebben.”

Assemblage werk uitbesteden?

Harko Haasdijk, accountmanager assemblage

Neemt u dan contact op met Harco Haasdijk via 06-39875898, verkoop@werkse.nl of via het contactformulier.

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.