Betrokken en loyale medewerkers voor HANOS

Internationale horecagroothandel HANOS Delft krijgt regionaal kandidaat-werknemers aangeleverd via Werkse!. Marc Waslander, vestigingsmanager van HANOS Delft vertelt erover. Robert van Heijningen, coördinator accountmanagement van Werkse!, is daar vanuit Werkse! bij betrokken.

“Vanaf de opening van de Delftse vestiging hebben we gewerkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,” vertelt Marc. “Daar zijn vaste contracten uit voortgekomen. Het levert ons betrokken en loyale medewerkers op. Ze werken overal in het bedrijf: in de logistiek, de huishoudelijke dienst, de retail en in ons bedrijfsrestaurant. Jolanda is een van hen. “Na vijf jaar thuis te hebben gezeten werk ik nu sinds een jaar in de schoonmaak. Ik heb het bij HANOS goed naar mijn zin. Thuis bleef ik op mijn bed liggen.” Marc: “Je ziet mensen met een baan gelukkiger worden in hun leven. Daar haal ik veel voldoening uit.”

Openstaan
Robert: “HANOS biedt kansen aan kandidaten om zich verder te ontwikkelen, of dit nu begint met een werkervaringsplek of direct in loondienst. HANOS kijken niet naar de soms beperkte werkervaring van de kandidaat en welke banen er op het CV staan, zij kijken vooral naar wat een kandidaat wil en waar hun toekomstig medewerker zich verder in kan ontwikkelen. Het is heel prettig om een bedrijf als HANOS in het netwerk te hebben. HANOS staat echt open voor kandidaten van Werkse! waarbij ik HANOS wil bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren.”

Bekijk het volledige verhaal van Marc.

Ook iemand via Werkse! in dienst nemen, al dan niet via een voorafgaande werkervaringsplaats? Mail naar wsp@werkse.nl en een van onze accountmanagers neemt contact met u op.