Baan in de zorg

Een baan in de zorg iets voor u?

Vindt u het fijn om iets voor een ander te doen? En heeft u interesse in de zorg? Krijgt u een participatieuitkering? Dan hebben wij een baan voor u! Geen diploma’s? Geen ervaring? Geen twintig meer? Geen probleem! Als u het graag wil, dan zorgen we samen dat het lukt. We hebben veel mensen nodig in de zorg. Daardoor kunnen we het werk goed bij u laten aansluiten. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden.

Misschien kunt u meteen aan de slag in de thuiszorg. Of komt u in aanmerking voor een korte, praktijkgerichte opleiding en kunt u daarna betaald werk doen. We kijken goed naar het aantal uren dat bij u past, zodat u voldoende tijd over houdt voor andere belangrijke dingen. Eenmaal aan het werk, kunt u blijven rekenen op onze ondersteuning. Óók als het gaat om het behoud van uw uitkering. Maar wie weet heeft u die straks niet meer nodig!

Wij nodigen u van harte uit voor een eerste, kort gesprek bij Werkse!. U bent welkom op:
Maandag 22 maart tussen 13.00 – 17.00 uur
of
Vrijdag 26 maart tussen 9.00 – 12.00 uur


Aanmelden kan tot vrijdag 19 maart, op www.werkse.nl/zorg.
Wij nemen op 18 of 19 maart telefonisch contact met u op om een tijdstip af te spreken. Zo zorgen we ervoor dat u niet hoeft te wachten en dat het niet te druk wordt bij Werkse! Na uw gesprek krijgt u een lekker appeltaartje mee naar huis!

Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen en zorgen wij voor voldoende afstand, handgel en mondkapjes.