Eerste lustrum netwerk Werkwaardig: een anders dan anders feestje

Werkwaardig – hét regionale platform in Delft & Rijswijk voor werkgevers waarbij alles draait om mensen – bestaat vijf jaar. Het feest kon niet doorgaan, maar alle aangesloten leden werden wel verrast. Onder andere met een bakbox voor een bakchallenge en een jubileumvideo.

De jubileumvideo zou gepresenteerd worden op het fysieke feest met alle aangesloten partners, een boeiende spreker, lekker hapjes en veel onderling netwerken. Helaas. In plaats daarvan kreeg iedereen een usb-stick in de vorm van het logo mét de video. Op deze video vertelt Chris Müller van Vreugdenhil Berging: “Dit is het netwerk wat vooral de mens als middelpunt heeft.” Chris doet daarbij zelf ook inspiratie op. “Bijvoorbeeld het verhaal van een bergbeklimmer die de Mount Everest beklimt, wat niet zonder slag of stoot gaat en die puur op doorzettingsvermogen de top bereikt.” Noor Ferket van UNO: “Als ik collega’s spreek die terugkomen van een event van Werkwaardig dan is wat mij het meest bij blijft met hoeveel energie en passie men terugkomt.” Lex Rutgers, voorzitter van Werkwaardig, herinnert zich de Golden Tenloop, een Delftse hardloopwedstrijd waar werkgevers en werkzoekenden door Werkwaardig aan elkaar gekoppeld werden en samen trainden. “Uiteindelijk heeft dat voor zes van de acht werkzoekenden een betaalde baan opgeleverd.” Dat zijn de resultaten waar het netwerk voor is opgericht.

Bakchallenge

Onder het motto ‘iedereen een stuk van de taart’ werden alle aangesloten partners verder getrakteerd op een bakbox met recept en ingrediënten voor kokosmakronen – geleverd door partner Firma van Buiten. Daaraan gekoppeld een bakchallenge – de prijs is nog even geheim. Dennis Wiegman van DOTbusiness stuurt een foto in van het resultaat: “Kijk eens even. Heeft mijn dochter even gemaakt. Ik neem ze morgen mee naar kantoor voor de benen op tafel sessie.” We hopen dat de dochter ook heeft mogen proeven…

Benieuwd of het netwerk ook iets voor u/uw bedrijf kan betekenen? Mail naar info@werkwaardig.nu voor een al dan niet digitale afspraak.

Nieuwsgierig naar het filmpje, dat vind je op de homepage van www.werkwaardig.nu.

De lustrumbaksels van dochter Wiegman