Extra locatie Vulcanusweg

Extra locatie aan de Vulcanusweg

Werkse! krijgt er een nieuw pand bij! In de huidige coronatijd is er extra ruimte nodig, zodat alle medewerkers op veilige afstand van elkaar kunnen werken. De komende twee jaar huurt Werkse! bedrijfsruimte aan de Vulcanusweg 281. Een groot pand met veel mogelijkheden.

Extra werkplekken
Er komen extra werkplekken voor de afdeling Assemblage. Er ontstaat met dit pand – voorheen een van de ruimtes van Perspektief – ook meer ruimte voor nieuwe medewerkers uit de regeling Beschut Werk, om aan de slag te gaan. Samen met ondernemers zijn we in gesprek om nieuwe werksoorten te starten die ook werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dichter bij de doelgroep
Buren zijn stichting Stunt en Perspektief en de praktijkschool van het Grotius. Het pand staat in een wijk waar veel mensen wonen met een bijstandsuitkering. Met deze mensen zijn of komen we graag in contact, om ze te helpen een passende baan te vinden. Een deel van de ruimte gaan we dan ook als pop up store benutten om kandidaten te ontvangen voor bijvoorbeeld intakes, assessments en werkervaringsplekken. Daarom gaan er ook consulenten werken vanuit het nieuwe pand in de Voorhof. De komende tijd wordt het pand verbouwd en ingericht. De eerste mensen gaan er nog deze zomer aan de slag.