Productieproces uitbesteden: een slimme zet voor bedrijven

Als bedrijf is het belangrijk om kritisch te kijken naar uw processen en activiteiten. Het uitbesteden van uw productieproces kan hierbij een slimme zet zijn, omdat u zich dan kunt focussen op uw kernactiviteiten. Werkse! biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van detachering en re-integratie, waardoor u snel over extra capaciteit kunt beschikken zonder dat u zich bezig hoeft te houden met administratieve rompslomp. Bovendien draagt u bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door gebruik te maken van onze diensten.

Groepsdetachering bij u in huis = minder personeelszorgen

Individuele detachering

Een individuele detachering houdt in dat een medewerker van Werkse! bij u op locatie komt werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat uw eigen capaciteit niet toereikend is, of omdat er sprake is van ziekteverzuim binnen uw organisatie. Door gebruik te maken van een individuele detachering ontzorgt Werkse! u op het gebied van administratie en personeelszaken, terwijl u wel de beschikking heeft over extra handen binnen uw organisatie.

Groepsdetachering

Naast individuele detachering biedt Werkse! ook groepsdetachering aan. Bij een groepsdetachering komt er een team van medewerkers bij u op locatie werken om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om assemblagewerkzaamheden of inpakwerkzaamheden. Bedrijven zoals DSM en PostNL maken al gebruik van groepsdetachering via Werkse!. Een van de voordelen van groepsdetachering is dat u snel over extra capaciteit beschikt, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met administratieve rompslomp. Werkse! kan een deel, of het volledige productieproces uit handen nemen en zorgt voor een constante kwaliteit in de productie door gespecialiseerde begeleiding.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast het ontzorgen van bedrijven op het gebied van productieproces, heeft Werkse! ook een sociale missie. Wij zijn namelijk een sociaal werkbedrijf dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt bij het vinden en behouden van werk. Door gebruik te maken van onze diensten draagt u dus direct bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
De medewerkers van Werkse! Groepsdetachering zijn u graag van dienst!

Detacheren? 

Harko Haasdijk

Neemt u dan contact op met Harco Haasdijk via 06-39875898, verkoop@werkse.nl of via het contactformulier.

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.