HÉ STARTUP FOUNDER!

Werkse! helpt startups aan administratieve en operationele medewerkers. Dit doen we door het plaatsen van kandidaten en het faciliteren van bijbehorende subsidies. Daarnaast helpen wij startups met het opzetten van productieprocessen. Hiervoor hebben wij ook budget beschikbaar gesteld. Wij kunnen je helpen om tijd vrij te maken zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is. Binnen een startende onderneming komen er ook vaak taken bij kijken waar jij je misschien helemaal niet mee bezig wilt houden. Graag geven wij jou als founder meer tijd voor het creatieve proces, het bouwen van je bedrijf. Daarvoor kunnen wij taken uit handen nemen, zoals bijvoorbeeld het schoonmaken en houden van je kantoor. Of iemand die je helpt met administratieve werkzaamheden. En heb je een hardware startup en denk je na over het opstarten van een productieproces? Dan zijn wij de juiste sparringpartner!

OVER WERKSE!

Met Werkse! kun je kosteneffectief je bedrijfsprocessen opzetten. Dit doen we door actief mee te denken met startups en door budget beschikbaar te stellen voor startups. Werkse! begeleidt Delftenaren naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Soms is het een kwestie van de juiste vacature en werkgever vinden. Maar meestal investeren we eerst in de ontwikkeling van onze kandidaten, met trainingen, gesprekken en bijvoorbeeld het inzetten van een werkervaringsplaats. Zo vergroten we de kans op een passende baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Delft. Onze database bestaat momenteel uit meer dan 3000 kandidaat werknemers.

Wanneer je via ons een werknemer in dienst neemt, hebben wij diverse mogelijkheden om je een stukje op weg te helpen. Denk aan een werkgeverscheque of loonkostensubsidie. Daarnaast is het mogelijk om te verlonen via ons Sociaal Uitzendbureau. Ook kunnen we een jobcoach inzetten die de werknemer en werkgever begeleidtop de werkvloer. Verder hebben wij veel kennis in huis om je te adviseren over productieprocessen én hebben wij ruimte om productieprocessen daadwerkelijk op te zetten.

SAMEN? WERKSE!

Ben jij aan het nadenken over je eerste productielijn of het uitbreiden van je team? Neem dan contact met ons op!

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij een project opgestart en budget vrijgemaakt om zowel startups als kandidaat-werknemers meer kansen te bieden. Dit kunnen we onder andere realiseren door het doen van investeringen, bijvoorbeeld in productieprocessen.

Tim den Brabander – Accountmanager tbrabander@werkse.nl | 0614319150
Laura Brouwer – Consulent Werk lbrouwer@werkse.nl | 0614319152

Mail ons

Bel mij