Ik ben uit de bijstand

Ook in de regio Delft zorgt het coronavirus voor veel mensen in de bijstand. Het gaat bijvoorbeeld om jonge, ondernemende professionals die vóór corona aan het werk waren als uitzendkracht of om (hoger opgeleide) zzp’ers die nu geen opdrachten meer hebben. Dit zijn gemotiveerde mensen die werkgevers veel te bieden hebben.

Als werkgever is het interessant om deze mensen aan een baan te helpen. Niet alleen breidt je jouw team uit met gemotiveerde, professionele werknemers. In veel gevallen kun je ook rekenen op interessante regelingen.

Judith is uit de bijstand

Nu nóg makkelijker iemand aan een baan helpen

Werkse! helpt mensen in de bijstand naar een plek op de arbeidsmarkt. Ook begeleiden we werkgevers met het vinden van de juiste kandidaat. Dit doen we onder andere door het platform HalloWerk in te zetten. Via dit online platform komen werkgevers en werkzoekenden in de regio direct met elkaar in contact.

Yes! Uit de bijstand!

Verschillende mensen zijn al met behulp van Werkse! uit de bijstand gekomen. Zij hebben een nieuw leven kunnen beginnen. Hun verhalen lees je door op hun afbeelding te klikken.

Neem contact op:

Ik wil iemand uit de bijstand aannemen. Bel me terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.