Personeelstekort? Neem iemand uit de bijstand aan

Ook in de Delftse regio zorgt corona voor nieuwe mensen in de bijstand. Allerlei mensen, zoals vijftigplussers die vóór de pandemie lekker aan de slag waren en jonge professionals die werkten als uitzendkracht of (hoger opgeleide) zzp’er. Werkse! zet zich in om geschikt personeel voor jou te vinden en om deze mensen weer naar een plek op de arbeidsmarkt te begeleiden. Dat is beter voor hen en het is dankzij loonkostensubsidie nóg beter voor jou als werkgever.

Help iemand uit de bijstand aan een baan. Nu nóg makkelijker!

Shirovan is uit de bijstand - loonkostensubsidie

Gegarandeerd loonkostensubsidie

Als je iemand uit de bijstand helpt is dat voor hem of haar natuurlijk fantastisch. Maar jij schiet er als ondernemer óók iets mee op. Je krijgt een gemotiveerde collega. Maar niet iedereen kan op regulier niveau meedraaien, bijvoorbeeld als ze er langere tijd uit zijn geweest. Je ontvangt gegarandeerd de eerste zes maanden loonkostensubsidie (o.b.v. het minimumloon) en je nieuwe medewerker krijgt een normaal salaris.

Loonkostensubsidie voor langere tijd?

Na een maand of vier wordt er beoordeeld of de ‘loonwaarde’ 100% is, of wellicht lager. Is het inderdaad lager, dan blijf je loonkostensubsidie ontvangen, zodat je gecompenseerd wordt in het productieverlies. Als werkgever kom je dan bovendien automatisch in aanmerking voor een ‘no-riskpolis’, een vergoeding van het UWV als de medewerker door ziekte onverhoopt niet kan functioneren. Zo snijdt het mes aan twee kanten: je helpt iemand uit de bijstand die gemotiveerd voor je aan de slag gaat én je bedrijf heeft er ook in financieel opzicht baat bij!

Sebastiaan is uit de bijstand - loonkostensubsidie

Yes! Uit de bijstand!

Verschillende mensen zijn al met behulp van Werkse! uit de bijstand gekomen. Zij hebben een nieuw leven kunnen beginnen. Hun verhalen lees je door op hun afbeelding te klikken.

Neem contact op:

Ik wil meer informatie. Bel me terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.