Download de flyer

Festival voor inclusie

Werkse! en MVO-platform Werkwaardig organiseren samen op 29 juni het Festival voor Inclusie. Tijdens dit festival ervaren ondernemers, professionals uit het sociaal domein en partners van Werkwaardig wat een inclusieve arbeidsmarkt betekent. Experts delen hun kennis én er zijn allerlei mogelijkheden om ervaringen op te doen. Als kers op de taart lanceert Dot· de magazines Delft.business en Rijswijk.business. Noteer 29 juni van 16.00 uur tot 20.30 uur in jouw agenda. We zien je graag op hét evenement voor inclusie in de regio.

Informatie over het programma

16.00 uur: inloop

16.30 uur: Plenair gedeelte

Het Festival voor Inclusie wordt geopend door Maaike Zwart, wethouder Duurzaamheid, Werk & Inkomen en Economie in Delft. Vervolgens zal Ron Steenkuijl, directeur binnen ADG dienstengroep, bestuurder bij o.a. MVO Nederland en Start Foundation en oprichter van diverse organisaties binnen het domein van inclusiviteit en schuldhulpverlening, iedereen inspireren met zijn talk. Aansluitend lanceert Dot· de 26e editie van ondernemersmagazine Delft.business en de 10e editie van Rijswijk.business

Vanaf 18.00 uur: Ga het belang van werk ervaren!

Als gast kan je het belang van werk gaan ervaren. Wat als werk niet vanzelf gaat? Wat kan je doen als werkgever? Volg een van de onderstaande workshops, bekijk een videoportret of luister naar een gesprek bij Milou Dijkman op de bank. Tussen alle activiteiten door is er volop gelegenheid om te netwerken en te genieten van lokale specialiteiten.

Workshops

  • Leer autismevriendelijk coachen
  • Fit & gezond werken
  • Op de bank bij Milou Dijkman
  • Mini innovatie sessie
  • Ontdek de weg naar groei
  • In de lijn van assemblage: met eigen handen ervaren

Aanmelden

Werkgevers, ondernemers en professionals kunnen zich via onderstaande knop aanmelden voor dit evenement.

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.