Inspirerende portretten

Ontmoet Vanity, Arjan, Sam, Maaike en Mira. Allemaal toegewijde en inspirerende medewerkers van Werkse!. Ter ere van ons 95-jarig jubileum vertellen ze wat ze doen, wat hen drijft en waar ze trots op zijn.  

95 jaar sociaal ondernemen, Werkse! doet het.

Mensen maken het verschil. Bekijk de compilatie om te zien hoe werknemers van Werkse! hun werk ervaren. Meer zien? Bekijk de inspirerende portretten. 

Nienke Schild – communicatieadviseur

Nienke gaat regelmatig op pad om verhalen op te schrijven. Dan ontmoet ze mensen die veel hebben meegemaakt en hun plek op de arbeidsmarkt weer vinden.

Vanity Sibers – projectcoördinator

Samen met haar collega’s bedenkt en coördineert ze (nieuwe) trainingen en branchegerichte ontwikkeltrajecten. Wat Vanity zo leuk vindt? Dat ze mensen weer perspectief biedt.

Arjan Bood – medewerker Assemblage

Arjan werkt sinds 1994 bij Werkse!. Hij is niet alleen een toegewijde professional, maar ook actief in de ondernemingsraad.

Sam Lansen jobcoach Werkgeversservicepunt

Sam zet zich vol overgave in voor de mensen die hij begeleidt. Het is volgens hem heel belangrijk dat je écht contact met iemand maakt en goed luistert.

Maaike de Groot consulent Werk & Participatie

Maaike haalt veel voldoening uit haar werk. Ze ziet kandidaten groeien en een zinvolle invulling aan het dagelijks leven geven.

Mira Roosenburg – voorvrouw Groen & Omgeving

Mira’s dagelijkse werkzaamheden zijn net zo divers als de organisatie zelf. Van schoffelen tot snoeien en het opruimen van zwerfafval; ze doet het allemaal met een passie voor groen.

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.