opleiden op locatie

Leren op de werkvloer: winst voor alle partijen

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2021/2022 zoekt Werkse! opleidingsplaatsen in de retail, logistiek of techniek. Om jongeren op te leiden naar hun eerste diploma en wellicht een mooie baan. Geheel op locatie. HANOS Delft en Florein Thuiszorg doen dit al, samen met ROC Mondriaan. De eerste diploma’s zijn uitgereikt.

De werkvloer is voor veel jongeren veel motiverender dan de schoolbanken. In dit nieuwe project van EWA Haaglanden volgen studenten in de ochtend onderwijs onder leiding van een docent van het ROC op een leslocatie binnen het bedrijf. In de middagen leert men achtereenvolgens de fijne kneepjes van het vak op de werkvloer. Studenten stromen na een jaar door naar een vervolgopleiding of gaan wellicht wel betaald aan het werk in uw bedrijf. Via deze route krijgt uw bedrijf de kans om de medewerker van de toekomst op te leiden!

Lijkt het u, net als HANOS en Florein, mooi om studenten van de entreeopleiding een kans op een diploma te bieden en hen daarnaast relevante werkervaring op te laten doen? Neem dan contact op met Robert van Heijningen van Werkse!, 06-53988770 of rvheijningen@werkse.nl of mail naar ewahaaglanden@rocmondriaan.nl.

In de flyer meer informatie.

Ewa Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, gemeenten, ROC Mondriaan en maatschappelijke partijen in de regio Haaglanden.