Loopbaanadvies

Over de training

Heb jij een medewerker die niet meer helemaal op zijn of haar plek zit? Weet je niet precies wat je voor deze medewerker kan betekenen? Kan deze medewerker bijvoorbeeld eigenlijk meer aan of is de huidige functie (fysiek) te zwaar geworden? Meld hem of haar dan aan voor een loopbaanadvies met een gecertificeerde loopbaanadviseur! Die kijkt samen met de medewerker naar zijn of haar talenten en bedenkt samen een plan om deze optimaal te benutten. Dat kan zijn door het volgen van een opleiding, een werkplek op een andere afdeling bij Werkse! of een individuele detachering. In overleg met de afdeling ontwikkeling kan het vervolg worden ingezet.

Voor wie

Voor alle medewerkers in dienst van Werkse! die niet meer op hun plek zitten in hun huidige functie. Zij kunnen ofwel meer dan zij nu doen, of ze kunnen hun huidige functie (bijvoorbeeld fysiek) niet meer goed uitoefenen.

Programma

Het loopbaanadvies wordt uitgevoerd door een NOLOC gecertificeerde loopbaanadviseur. Een loopbaanadvies stimuleert een medewerker om de regie op de eigen loopbaan te nemen. Het loopbaanadvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden van de deelnemer. Een traject omvat gesprekken met een loopbaanadviseur, het maken van een arbeidsmarktscan, opstellen van een verslag en het maken van een ontwikkelplan.

Duur

2 sessies van 2 uur

Locatie

Werkse!, Gantel 23 Den Hoorn

Wanneer

Plan (samen met je medewerker) via de kalender 2 sessies in op woensdag. Loopbaanadviseur Kenneth Jiawan is er elke woensdag tussen 23 maart en 20 april. Er zijn 10 trajecten beschikbaar. Vol = vol

Meer weten

Heb je nog vragen of wil je weten of dit traject ook beschikbaar is voor jouw medewerker? Neem dan contact op met Atekeh Raisi via araisi@werkse.nl.

Let op! Plan 2 afspraken met minimaal 2 weken tussen de beide afspraken.

Afspraak loopbaanadvies

Naam aanmelder (werkleider / leidinggevende)(Vereist)

Naam deelnermer / medewerker(Vereist)
Hidden

Juni 2023

MaDiWoDoVrZaZo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.