Ontwikkeladvies

Over de training

Heb jij een medewerker die niet meer helemaal op zijn of haar plek zit? Weet je niet precies wat je voor deze medewerker kan betekenen? Kan deze medewerker bijvoorbeeld eigenlijk meer aan of is de huidige functie (fysiek) te zwaar geworden? Meld hem of haar dan aan voor een ontwikkeladvies met een gecertificeerde loopbaanadviseur! Die kijkt samen met de medewerker naar zijn of haar talenten en bedenkt samen een plan om deze optimaal te benutten. Dat kan zijn door het volgen van een opleiding, een werkplek op een andere afdeling bij Werkse! of een individuele detachering. In overleg met de afdeling ontwikkeling kan het vervolg worden ingezet.

Voor wie

Voor alle medewerkers in dienst van Werkse! die maximaal 60 jaar oud zijn en niet meer op hun plek zitten in hun huidige functie. Zij kunnen ofwel meer dan zij nu doen, of ze kunnen hun huidige functie (bijvoorbeeld fysiek) niet meer goed uitoefenen.

Programma

Het ontwikkeladvies wordt uitgevoerd door een NOLOC gecertificeerde loopbaanadviseur. Een ontwikkeladvies stimuleert een medewerker om de regie op de eigen loopbaan te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden van de deelnemer. Een traject omvat gesprekken met een loopbaanadviseur, het maken van de arbeidsmarktscan, opstellen van een verslag en het maken van een ontwikkelplan.

Duur

2 sessies van 2 uur

Locatie

Werkse!, Gantel 23 Den Hoorn

Wanneer

Plan (samen met je medewerker) hier rechts op het aanmeldformulier 2 sessies in op de woensdag. Loopbaanadviseur Edith Norton is er elke woensdag tussen 16 februari en 16 maart. Er zijn 10 trajecten beschikbaar. Vol = vol

Meer weten

Heb je nog vragen of wil je weten of dit traject ook beschikbaar is voor jouw medewerker? Neem dan contact op met de ontwikkeladviseur van Werkse!.

Let op! Plan 2 afspraken met minimaal 2 weken tussen de beide afspraken.

Afspraak ontwikkeladvies

Naam aanmelder (werkleider)(Vereist)

Naam deelnermer / medewerker(Vereist)
Hidden

Februari 2022

MaDiWoDoVrZaZo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

16 Februari 2022

23 Februari 2022