Afspraak maken met ontwikkeladviseur

Wil je meer weten over een bepaalde cursus of training? Of wil je graag wat hulp bij je keuze? Met al je vragen kun je terecht bij onze opleidingsadviseurs. Dit kun je doen door een afspraak te maken met onderstaand formulier.

Ook consulenten en werkleiders kunnen een afspraak maken voor meer informatie en hulp bij de juiste keuze voor de kandidaat of medewerker.

De adviseurs

Jeannet Mastebroek
Als loopbaanadviseur en trainer word ik graag gevraagd om advies te geven aan mensen die van baan willen of moeten veranderen.
Hiervan heb ik mijn specialisme gemaakt en ben iedere keer weer geboeid door jouw verhaal, hoe jij tot een studie- en loopbaankeuze bent gekomen.
Mijn ervaring als loopbaanadviseur vanaf 1997 en 2000+ loopbaanadviestrajecten dragen bij aan een goed advies.
Ik ontmoet graag alle leeftijden, opleidingsniveaus en persoonlijke, unieke kenmerken.

Jasmijn Koops
Ik begeleid mensen met vragen over werk, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Om mee te (blijven) doen op de arbeidsmarkt is een leven lang ontwikkelen erg belangrijk. Daarvoor zet ik mij graag in als loopbaanadviseur.
Daarnaast ben ik ook gecertificeerd testadviseur. Dit betekent dat ik testen afneem, om mensen meer inzicht te geven in hun talenten, interesses en vaardigheden. Hierdoor krijgen ze een beter beeld van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zo kunnen zij gerichter solliciteren en zich beter presenteren tijdens sollicitatie- en netwerkgesprekken.

Luuk Pelser
Iedere donderdagmiddag kom ik Werkse! ondersteunen met een spreekuur voor werkzoekenden.
Ik ondersteun klanten in stappen zodat ze beter tot hun recht komen en kansen op werk vergroot worden. Dit doe ik door klanten zich te laten oriënteren op nieuw werk, scholingsmogelijkheden en beroepskeuze. Naast algemene loopbaan & scholingsvragen help ik bij:
Welke opleiding past bij mij? – Hoe vind ik mijn droombaan? – Kan ik mijn niveau en voorkeur voor een beroep laten testen? Waar vind ik een stage- of leerbaan? – Oriënterend netwerken? Hoe doe je dat?

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.