Download de informatie flyer

Vrachtwagenchauffeur

Over de training

Een vrachtwagenchauffeur rijdt in opdracht een bepaalde lading van de ene plek naar de andere. Dit moet vaak binnen een strakke planning gebeuren. Soms zal de lading om voorzichtigheid vragen. In alle gevallen is veilig rijden een belangrijk aandachtspunt van de vrachtwagenchauffeur. Er is een grote vraag naar vrachtwagenchauffeurs. Interesse om te kijken of jij opgeleid kan worden? Neem contact op met een accountmanager van Werkse! om samen met jou te kijken of je geschikt bent om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan.

Voor wie

Kandidaten die opgeleid willen worden tot vrachtwagenchauffeur. Om toegelaten te worden tot de rijopleiding voor het rijbewijs C moet je minimaal 12 maanden in het bezit zijn van het rijbewijs B.

Programma

We starten met het vinden van een werkgever die jou de kans geeft om te starten als vrachtwagenchauffeur, zodra je in het bezit bent van het rijbewijs C. Werkse! kan je helpen hiervoor een geschikt bedrijf te vinden. Nadat jouw toekomstige werkgever een baangarantie heeft afgegeven, start je met een rijtest. Als deze positief verloopt, kan je daarna starten met een opleiding bij een rijschool in de buurt. De rijopleiding voor rijbewijs C bestaat uit drie theorieonderdelen waarvoor examen moet worden gedaan en een praktijkexamen.

Duur

De totale rijopleiding duurt ongeveer 6 maanden en start met de theorieopleiding. De opleiding wordt door diverse rijscholen in regio Delft verzorgt.

Locatie

Regio Delft

Wanneer

Er zijn iedere maand mogelijkheden om
te starten met de rijopleiding.

Meer weten

Neem contact op met Robert van Heijningen, 06-53988770 of rvheijningen@werkse.nl.