Wat doet Werkse!?

Werkse! helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan passend werk. Dat doen we al meer dan 90 jaar. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een baan het verschil maakt!
Bij Werkse! geloven we in de kracht van werk. Werken versterkt je gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid. Het zorgt voor meer sociale contacten, voor meer financiële mogelijkheden en is goed voor de gezondheid. Iedereen verdient een kans op werk.

Werkse! wil zoveel mogelijk mensen uit de regio Delft een goede werkplek bezorgen bij een reguliere werkgever. Soms gaat dat snel en is het alleen een kwestie van de juiste vacature en werkgever vinden. Maar vaak ook bieden we onze kandidaten een traject op maat aan, waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot gewilde medewerkers. Zo’n traject bestaat uit trainingen, workshops en opdrachten uitvoeren in onze werkleerbedrijven. Dat vergroot de kans op een passende baan.
Is die baan eenmaal gevonden, dan blijven onze professionals graag in beeld. Werkse! biedt zowel werkgever als werknemer ondersteuning aan. Zodat onze kandidaat niet voor even, maar voor lange tijd op zijn plek is.

Sommige van onze kandidaten hebben dagelijkse begeleiding nodig tijdens het werk. Dat kan een reguliere werkgever vaak niet bieden. Voor deze werknemers hebben we bij Werkse! een beschutte werkplek. Wij hebben volop werk in groenonderhoud, schoonmaak, assemblage, post, catering, digitalisering en beveiliging, dankzij ons groeiende en gevarieerde bestand van opdrachtgevers. Sommige van onze medewerkers worden in groepjes gedetacheerd naar onze klanten, waaronder DSM, PostNL en DHL Ook voor deze medewerkers geldt dat wij met trainingen en opleidingen blijven investeren in hun ontwikkeling en werkplezier.

Meer weten over onze dienstverlening? Kijk bij Werk zoeken, Personeel zoeken, Werk uitbesteden, Partnerschappen.