De Delftse Uitdaging

De Delftse Uitdaging wil de spin in het web zijn die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Dit doet ze in Delft en Midden-Delfland. Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven. De vrijwilligers willen graag veel realiseren. De Delftse Uitdaging kan ze vooruit helpen en weet welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen. De Delftse Uitdaging gaat voor de win-win-win situatie waarbij de verenigingen en stichtingen vooruit geholpen worden, bedrijven hun betrokkenheid tonen en nieuwe verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven en de samenleving.

Werkse! is een van de founders van de Delftse Uitdaging, naast de Rabobank, Pieter van Foreest, Oranje Fonds, Ipse de Bruggen, Woonbron, GGZ Delfland, gemeenten Delft en Midden-Delfland, Perspektief, BPD Ontwikkeling, Ruitenburg accountancy, NEN, Rodi Media en Fonds 1818.

Jaarlijks organiseert de Delftse Uitdaging de Beursvloer waarbij stichtingen en verenigingen ondernemers ontmoeten. En op de Beursvloer een maatschappelijke match maken.

Meer weten over de Delftse Uitdaging, kijk dan op delftseuitdaging.nl