Werkwaardig

Werkwaardig is een regionaal platform van en voor werkgevers in de regio Delft en Rijswijk. Tijdens evenementen en workshops ontmoeten en inspireren de aangesloten partners elkaar rond de ‘P’ van People als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werkwaardig staat voor: volwaardig werk voor iedereen. Deelnemende organisaties voelen zich verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bewijzen dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan.

MVO netwerk
Het netwerk bestaat uit rond de zestig gerenommeerde werkgevers, variërend van lokale MKB’ers tot grotere zorg- en onderwijsinstellingen. In een setting van high-end B2B ontmoet men elkaar binnen dit platform, steeds in de rol van werkgever. MVO zit in alle haarvaten van het netwerk, het is de verbindende factor.

De stichting Werkwaardig wordt geheel gefinancierd door de aangesloten founders en partners. Werkse! is founding father van Werkwaardig. Aangesloten founders: GGZ Delfland, Vreugdenhil BV, Mondriaan, UPD, NEN, Pieter van Foreest, Reinier de Graaf, Tempo-Team, TU Delft, Woonbron, Capra, ADP, Avalex, AH Vrij.

Meer weten over Werkwaardig, kijk dan op werkwaardig.nl. Of ga direct naar de agenda. Misschien wilt u wel eens komen ‘proeven’ aan het netwerk?