Advies

Of het nu gaat om vragen over de Participatiewet, de Wet Arbeidsmarkt in balans, invulling geven aan social return bij gegunde opdrachten vanuit de overheid of HR-gerelateerde zaken. Werkse! heeft het antwoord of weet u de weg te wijzen. Met onze ervaring – wij zijn dagelijks met deze materie bezig – en de vele mogelijkheden zijn we ervan overtuigd dat we u kunnen ondersteunen bij het verder optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Mét de inzet van uw ‘sociaal kapitaal’. Ons advies gaat namelijk verder dan ‘u heeft werk, wij hebben de mensen’. Wilt u weer weten over sociaal ondernemen, het ontwikkelen van vakbekwaamheden en het in dienst nemen van mensen met of zonder een beperking? Of heeft u misschien behoefte aan HRM-advies omdat u door alle wet- en regelgeving het bos niet meer ziet? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Doet u zaken met ons, dan krijgt u ons advies er kosteloos bij. 

Adviespunt
Als werkgever kunt u ons benutten als ‘partner in sociaal ondernemen’ en centraal aanspreekpunt voor al uw arbeid gerelateerde vraagstukken. Heeft u behoefte aan HRM-advies? Wilt u weten hoe u uw werkprocessen slimmer en ‘lean’ kunt inrichten door middel van Functiecreatie? Hoe u invulling kunt geven aan social return? Wilt u weten welke regelingen er juist wel en welke niet bij uw bedrijf passen? Dat alles door één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen. Het betekent dat we inhoudelijke vakspecialisten in dienst hebben die uw taal spreken.

Landelijk opererend bedrijf of lokale MKB’er? Iedereen kan bij Werkse! terecht!  

Daarbij maakt het niet uit of u een bescheiden MKB-bedrijf heeft of een landelijk opererende onderneming. Want in elke branche hebben we al heel veel werkgevers naar volle tevredenheid geholpen. [ link naar werkgevers over hun dienstverlening ) Door het leveren van de juiste kandidaten, maar ook juist door maatwerkadvies te bieden. Dat betekent de ene keer het direct plaatsen van een kandidaat, de volgende keer een detachering en bij een ander bedrijf een proefplaatsing met behulp van een jobcoach.