Regionale samenwerking

Om u beter van dienst te zijn werken we in de regio Haaglanden veel samen met de andere regiogemeenten, het UWV, het onderwijs en private partijen zoals uitzendbureaus. Dat alles om u als klant beter van dienst te zijn.

Kandidaat-werknemers kennen we vanaf papier én in de praktijk

Werkse! opereert in Delft en de directe omgeving. Zo vervult Werkse! werkgevers en re-integratiedienstverlening voor de gemeenten Delft, Midden-Delfland, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Werkse! is verantwoordelijk voor het klaarstomen van uw werknemer van morgen. We kennen de kandidaat-werknemers, niet alleen vanaf het papier maar juist als medewerkers binnen onze eigen Werkleerbedrijven. En dat alles met de overtuiging dat onze arbeidsmarktoplossingen sociaal zijn en naar volle tevredenheid werken. Voor u én voor onze kandidaten.

Bundelen van krachten
Gedeelde systemen, een op elkaar afgestemd instrumentarium, gezamenlijke marktbewerking: allemaal zaken die maar één doel voor ogen hebben: de werkgever in de regio Haaglanden op een heldere, transparante, proactieve wijze bedienen. Het bundelen van de krachten is goed voor u. Door de samenwerking kunt u immers kiezen uit een groot potentieel van mensen. Voor Werkse! is samenwerking nuttig om zo efficiënt mogelijk met onze middelen om te gaan. En vooral om u als klant nóg beter te bedienen.

Samen sneller matchen

WSP Haaglanden
WSP Haaglanden is het centrale aanspreekpunt in arbeidsmarktregio Haaglanden voor lokaal overstijgende vragen. Hier werken de gemeenten Den Haag, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Westland en UWV en de WSP’s in deze gemeenten: Den Haag Werkt, Werkse!, WSP Rijswijk,  en Patijnenburg en  ook het UWV samen. Zij kunnen juist door deze samenwerking sneller matchen. Mail info@wsphgl.nl | bel 070 – 700 33 35 of kijk op www.wsphaaglanden.nl.