Werkse! Sociaal Uitzendbureau

Het Werkse! Sociaal Uitzendbureau werkt als een regulier uitzendbureau, met als verschil dat hier mensen worden bemiddeld die al lange tijd niet gewerkt hebben. Bedrijven kunnen met het inhuren van een medewerker via het Sociaal Uitzendbureau uiting geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Extra voordeel: het werkgeversrisico blijft bij het Sociaal Uitzendbureau. De begeleiding vanuit het Sociaal Uitzendbureau is erop gericht dat een medewerker uiteindelijk in dienst komt bij de werkgever en zodoende uit de uitkering kan. Het Delftse bedrijf Ampelmann is een van de bedrijven die medewerkers van het Sociaal Uitzendbureau inlenen en inmiddels ook al iemand in dienst namen.

Zoek niet alleen grenzen op, verleg ze ook!

Manager van het Sociaal Uitzendbureau vertelt: “Werkse! Sociaal Uitzendbureau gaat te werk als een regulier uitzendbureau, maar dan met de nadruk op het sociale. Onze doelgroep? Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Waar reguliere uitzendbureaus iemand met een uitkering en ‘een gat in het CV’, die bijvoorbeeld niet meer dan zestien uur wil /of kan werken, niet interessant vindt, zetten wij ons juist in voor deze persoon. Werkgevers die met het Sociaal Uitzendbureau samenwerken willen graag maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zijn verschillende soorten bedrijven, allemaal met een sociaal hart en evengoed ook op zoek naar financieel rendement.

Het ontzorgen van werkgevers qua wet- en regelgeving is vergelijkbaar met een regulier uitzendbureau.

Lees het verhaal van het Sociaal Uitzendbureau in Delft Business.

Benieuwd wat het Sociaal Uitzendbureau voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Tim den Brabander via 06 14319150 |tbrabander@werkse.nl