HalloWerk

het matchingsplatform

Werving & selectie

Werkse! is hét centrale aanspreekpunt voor werkgevers op zoek naar personeel in de regio Delft. Als Werkse! hebben wij immers een goed beeld van de werkzoekenden in onze regio. Indien dit niet volstaat, kunnen we ons zoekgebied heel makkelijk verruimen naar de regio Haaglanden of zelfs landelijk door onze samenwerkingspartners.

Een goede match tussen werkgever en werknemer is veel méér dan het doorspitten van een kaartenbak met kandidaten.

Maatwerk
Bent u op zoek naar medewerkers? In vaste dienst of gedetacheerd? Of wilt u weten hoe dat werkt, het plaatsen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij u komen werken én leren? Bent u benieuwd welke mensen uit onze bestanden passen bij sociaal ondernemen binnen uw bedrijf? Bij iedere match gaan we uit van úw bedrijfsvoering. Daarbij maakt het niet uit of u een bescheiden MKB-bedrijf heeft of een landelijk opererende onderneming. In alle branches hebben we al veel werkgevers naar volle tevredenheid geholpen. Door het leveren van de juiste kandidaten, maar ook juist door maatwerkadvies te bieden. Dat betekent de ene keer het direct plaatsen van een kandidaat, de volgende keer een detachering en bij een ander bedrijf een proefplaatsing met behulp van een jobcoach.

Onze accountmanagers spreken de taal van de werkgevers. Bel of mail ze, zij staan voor u klaar.

Op basis van uw wensen
Een goede match tussen werkgever en werknemer is veel méér dan het doorspitten van een kaartenbak met kandidaten. Wij kijken eerst naar uw bedrijfscultuur, uw MVO-wensen en de eisen die u aan een nieuwe medewerker stelt. Op basis van uw wensen én met ons scherpe beeld van álle werkzoekenden in de regio gaat ons team met u op zoek naar de geschikte medewerker. Wij kunnen voor u het hele traject van werving en selectie uit handen nemen. Daarnaast kunnen we u ‘ontzorgen’ op personeelsgebied, door middel van nazorg na de plaatsingen van de nieuwe medewerker binnen uw bedrijf. Deze nazorg is extra belangrijk bij het inschakelen van een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aantrekkelijke regelingen voor ondernemers
Er bestaat een hardnekkig beeld dat het veel risico’s en administratie met zich meebrengt, als men iemand uit de uitkering of met een arbeidsbeperking aan het werk helpt. Weet dan: er bestaan diverse regelingen en subsidies om het aannemen van mensen met een kwetsbare arbeidspositie aantrekkelijk te maken.

Regelingen en subsidies op een rij:

  1. Proefplaatsing
  2. Werkgeverscheque
  3. Loonkostensubsidie
  4. Loondispensatie
  5. No-riskpolis
  6. Belastingvoordelen
  7. Begeleiding en werkplekaanpassingen

Al deze zeven regelingen voor werkgevers kort samengevat in een factsheet.

Per 1 juli 2021 is de nieuwe subsidieregeling ‘Subsidie voor aanpassing binnen uw bedrijf” van kracht. Werkgevers kunnen deze subsidie aanvragen via het UWV. Klik hier voor nadere informatie omtrent deze subsidieregeling.

Verder praten
Wilt u meer weten, heeft u een vacature, werk uit te voeren of wilt u een werkleerplek aanbieden? Neem contact met ons op via 015 2151400 of onderstaand formulier en we maken snel een afspraak.

Mail ons of bel me terug