Download de informatie flyer

Energiehulp

Over de training

Tijdens deze opleiding leer je alles over hoe je woningen kunt verduurzamen en bewoners kan ondersteunen om energie te besparen en bewuster te worden over de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van radiatorfolie of LED lampen, maar ook een gesprek over korter douchen of het bereiden van eten.

Voor wie

Deze opleiding is voor iedereen die graag andere mensen helpt, graag contact maakt met mensen, en met kleine klussen mee wil helpen om te zorgen dat deze winter niemand in de kou zit. Het is belangrijk dat je Nederlands kan spreken en begrijpen op A2 niveau.

Programma

De opleiding van 2 weken bestaat uit een intensief en afwisselend programma en wordt afgesloten met een feestelijke uitreiking van jouw certificaat. In de modules worden onder andere de onderwerpen isolatie, installatie, gedrag en gesprekstechnieken behandeld. Praktijk en theorie worden gecombineerd.

Duur

Het opleidingstraject duurt 2 weken.

Te behalen

Na het succesvol afronden van de opleiding krijg je een certificaat en daarnaast krijg je een arbeidscontract voor 20 tot 32 uur in de week.

Wanneer

Nadere informatie volgt na de aanmelding.

Meer weten

Neem dan contact op met het Ontwikkelpunt via ontwikkelpunt@werkse.nl.

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.