cadeaubon Werkse!

Werkse! trakteert

Onze doelgroepmedewerkers kunnen niet thuis werken in coronatijd. Dan is een bedankje extra op zijn plaats voor deze gouden krachten.

We wisten al dat onze doelgroepmedewerkers goud waard zijn. En de afgelopen coronaperiode werd dat nog weer eens extra zichtbaar. Wat heeft iedereen zich goed staande gehouden! Er waren veel veranderingen – mondkapjes, looproutes, afstand houden, handen wassen, andere pauzetijden, testen, soms thuis moeten blijven, vaccineren, soms op een ander locatie werken – en het leek soms of het maar blééf veranderen. Dat vroeg veel aanpassingsvermogen van al onze medewerkers. Dat het toch gelukt is om als Werkse! een fijne, veilige werkplek te blijven bieden, is mede aan hun inzet te danken. En daarom hebben we ze allemaal getrakteerd op een cadeautje.

Medewerkers uit de doelgroep kregen een brief thuis met daarin drie keuzes: een avondje naar de film voor twee personen; een hapje en een drankje in de stad voor twee personen, of iets uit de webshop van Werkse!; een sportieve trui, draadloze ‘oortjes’ of een rugzak. Medewerkers reageerden blij en verrast bij het ontvangen van de traktatie. Petra: “Vooral dat we mogen kiezen vind ik top.” Zij gaat lekker wat drinken in de stad. En Agneta kiest voor de oordopjes; “Ik had geen idee dat dit eraan zat te komen. Ik voel me super gewaardeerd.” We weten natuurlijk dat corona nog niet achter de rug is, maar met dit gebaar zeg Werkse! simpelweg: dankjewel!