Werk zoeken

Werkse! gaat u helpen een baan te vinden.
Want van werk wordt iedereen beter!

Over Werkse!

Werkse! begeleidt Delftenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Dat doen we elke dag, al ruim 90 jaar. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een baan het verschil maakt!

Wij bieden mensen met een uitkering kansen op werk. In onze eigen werkleerbedrijven, of daarbuiten. Met begeleiding of zelfstandig. Betaald of onbetaald. Want werk maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken de samenleving mooier.

BHAG – Big Hairy Audacious Goal

Ondanks alle inspanningen staan er nog steeds te veel mensen aan de kant. Mensen die willen en kunnen werken, maar die de stap niet weten te maken. Bijvoorbeeld omdat er problemen zijn met taal, gezondheid, schulden, verslaving. Voor deze mensen spant Werkse! zich de komende jaren extra in, samen met andere instanties in Delft. Hoe? Dat lees je in ons ambitieuze meerjarenplan: de BHAG Delft.

Corona

Welke (financiële) regeling past er bij u als werkgever in coronatijd? Heeft uw bedrijf het lastig in deze coronatijd? Werkse! vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aan het werk kunnen blijven. Om werkgevers hierbij te ondersteunen hebben we regelingen, initiatieven en informatiebronnen verzameld: coronaregelingen.
Heeft u Tozo 3 (Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers) aangevraagd bij de gemeente en wit u zich nu oriënteren op een regulier dienstverband? Werkse! kan u daarbij wellicht helpen. Klik hier om u aan te melden.
      
Alle locaties van Werkse! zijn volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht. Medewerkers die behoren tot de risicogroep, zoals opgesomd door het RIVM, blijven thuis. Alle werkplekken op de productieafdelingen zijn veilig op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.  Lees verder>
      
Wij voorzien onze medewerkers van heldere informatie over het vaccineren tegen corona met dit filmpje en deze praatplaat.

Nieuws

Werkse! is officieel een Great Place to Work!

In december hebben onze medewerkers voor de derde keer het onderzoek van Great Place to Work ingevuld.…

ZorgHub wint Werkinnovatie Prijs van 1 miljoen euro

Het Delftse initiatief ZorgHub wint de Werkinnovatie Prijs! Het prijzengeld van één miljoen euro wordt gebruikt om mensen…
Werken in het groen

Werken in het groen, hoe leuk is dat!

We merkten dat veel kandidaat-werknemers aanhikken tegen een ontwikkelbaan in de groensector. Om hen een idee te geven van…