Personeel zoeken

met afstand tot de arbeidsmarkt

HalloWerk

het matchingsplatform

Sociaal ondernemen is: win-win-win

U heeft oog voor uw zaak én voor de wereld. U geeft om uw werknemers, om uw klanten, om de Delftse regio, om de wereld om u heen. Uit principe. En misschien ook omdat u weet dat ‘sociaal ondernemen’ en ‘een ander iets gunnen’ vaak wordt terugbetaald.

Niet iedereen vindt de weg naar werk op eigen kracht

Onze dienstverlening rond personeel bemiddelen, is belegd bij ons bedrijfsonderdeel het Werkgeversservicepunt Delft. Niet iedereen vindt vanzelf de weg naar de arbeidsmarkt. Werkse! is erop gericht om deze mensen te ontwikkelen en te ondersteunen. Als iemand klaar is voor de reguliere arbeidsmarkt, komt het Werkgeversservicepunt in beeld als bemiddelaar richting de werkgever. Voor u als werkgever zijn er geen kosten verbonden aan de bemiddeling. Wij zijn de verbindende schakel tussen u als werkgever en onze klaargestoomde kandidaten.

Wij hebben de mensen
Heeft u werk? Wij hebben de mensen. Als ondernemer weet u dat sommige mensen moeite hebben om op eigen kracht hun weg naar de arbeidsmarkt te vinden. Mensen die tijdelijk niet actief zijn op de arbeidsmarkt en hunkeren naar een nieuwe kans. Daarvoor zijn maatschappelijk betrokken bedrijven nodig. Daarnaast zijn er bij het in dienst nemen of inlenen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gunstige financiële regelingen van toepassing.

‘Diploma’s zijn leuk, maar wij zijn meer geïnteresseerd in praktische ervaring en motivatie. Als je dat pakketje in huis hebt, dan bieden we je graag een kans.’

‘Ik ben geen idealist, doe geen concessies aan kwaliteit. Ik wil iemand in de ogen kunnen kijken en zien of het klikt. Als dat zo is, kunnen we samenwerken.’