Ontwikkelpunt

Werkse! vindt het belangrijk dat mensen blijven leren. Nieuwe dingen leren geeft je meer vertrouwen in jezelf. En meer kansen op de arbeidsmarkt. Daarom is iedereen die een uitkering heeft, bij Werkse! werkt óf door Werkse! wordt begeleid, welkom om bij ons een training of cursus te doen. Zo kom je een stap verder.

Er zijn veel verschillende soorten trainingen en cursussen. Zie je iets wat je aanspreekt, dan kun je je meteen aanmelden. Het is gratis. Maar overleg wel even met je consulent of de ontwikkeladviseur.

Op de kalender kun je bekijken wanneer je een bepaalde training kunt volgen.

Weet je niet wat goed bij je zou passen? Of wil je iets anders leren? Ga dan in gesprek met onze ontwikkeladviseurs. Zij denken met je mee.

Als werkgever opleiding organiseren?

U kan ook als werkgever samen met Werkse! een opleiding op een specifiek werksoort organiseren. Zo creëren we samen meer arbeidsmogelijkheden in deze branche. Voor meer informatie over de mogelijkheden kant u contact opnemen via ontwikkelpunt@werkse.nl

Ontwikkelbaan

Een Ontwikkelbaan is een baan voor kandidaten van uit de participatie wet. In deze baan kun je rustig ervaring opdoen, fouten maken, dingen herstellen, leren en uitproberen. De medewerkers hoeven het werk nog niet te kunnen en leren zich uit te spreken als ze ergens mee zitten. Werkse! begeleidt medewerkers in een ontwikkelbaan binnen één van onze werkleerbedrijven Groen, Schoonmaak en Post. Van hieruit stromen medewerkers door naar een voor hun passende volgende stap zoals bijvoorbeeld een externe werkgever of, waar nodig, in een beschutte, vaste werkplek bij Werkse! Wil je meer informatie over een Ontwikkelbaan, neem dan contact jobcoachesIO@werkse.nl