HedoN

Wij verzorgen de handelingen.

U richt zich op uw core business

Assemblage

Kwaliteit, flexibel en dichtbij

Het succes van uw product is mede afhankelijk van de juiste verwerking. Hierbij is kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit in combinatie met zorgvuldige afhandeling essentieel. Onze assemblage medewerkers zijn supergemotiveerd. Desgewenst nemen zij graag het totale assemblageproces uit handen. Wij verzorgen de handelingen. U richt zich op uw core business.

Betrouwbaarheid, kwaliteit, MVO en co-creatie; dat is waar wij voor staan!

Voordelen van het uitbesteden van assemblage:

  • Flexibele capaciteit; dus beperking van uw personeelslasten
  • Wij bieden compleet geoutilleerde productieruimtes
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Werkse! = gecertificeerd werkleerbedrijf
  • Totaaloplossingen mogelijk.

Onze assemblage medewerkers

De assemblagemonteurs van Werkse! staan dag in dag uit voor u klaar. Voor het optimale eindresultaat is het mogelijk om de medewerkers op uw eigen locatie te trainen. Denk hierbij aan het aanleren van complexe handelingen en processen. Werkse! beschikt over professioneel ingerichte productieruimtes waar vervolgens het assemblagewerk kan worden uitgevoerd.

Onze productieruimtes

Onze goed geoutilleerde productieruimten zijn flexibel in gebruik. Hiermee spelen wij in op een zeer grote verscheidenheid aan assemblagewerkzaamheden. Desgewenst kan het assemblagewerk ook op uw eigen locatie uitgevoerd worden. Wij denken graag met u mee!

Benieuwd naar onze productieruimte? Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Maak een afspraak en wij nemen contact met u op.

werkproces assemblageWerkproces assemblage

Kwaliteit heeft prioriteit. Al onze assemblagemonteurs staan hiervoor garant. Zo bouwt Werkse! aan duurzame relaties. Om ervoor te zorgen dat het assemblageproces volgens uw richtlijnen gebeurt, werken we volgens het principe:

  1. U doet het voor
  2. We doen het samen
  3. Assemblagemedewerker doet het alleen.

Op deze manier garanderen wij de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Assemblage werk uitbesteden?

Harko Haasdijk, accountmanager assemblage

Neemt u dan contact op met Harco Haasdijk via 06-39875898, verkoop@werkse.nl of via het contactformulier.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Assemblagewerk uitbesteden aan Werkse! betekent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  Niet iedereen lukt het om zelfstandig werk te vinden. Dan helpt Werkse! als erkend werkleerbedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden al werkend en lerend voorbereid op een plaats binnen de reguliere arbeidsmarkt. Op basis van ‘Goed Werknemerschap’ worden zowel baan als specifieke vakvaardigheden bijgebracht. Samen met onze klanten dragen we structureel bij aan een socialere wereld.

“Medewerkers van Werkse! zijn bovengemiddeld bedreven.”

Kwaliteit is ons handelsmerk

Kwaliteit is ons handelsmerk. We leren en verbeteren continue. We anticiperen en werken aan het overtreffen van de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Door gebruik te maken van procedures voldoen we aan de vraag van de klant.  Al onze processen zijn ingericht volgens de basisprincipes van Lean. En dit met bewezen succes! In 2017 won Werkse! de landelijke Lean Six Sigma Development Award. Onze aanpak is er op gericht om iedere opdracht in één keer goed te doen. Altijd samen en in een open communicatie met de klant.

“Ze geven tips en denken actief mee”, Arno Baels VFA Solutions

Aanmelden Nieuwsbrief

U ontvangt dan automatisch de Werkse nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.